top of page

Hier volgt een brief van mevrouw V. uit Hengelo (24 dec. 2003)

                                                                                             

Geachte heer Kuipers

 

 

In oktober 2003 bent u bij ons in huis geweest omdat mijn man en zoon beiden slecht konden doorslapen en homeopathische druppels onvoldoende bleken. Mijn zoon reageerde ook zeer allergisch op o.a. pollen, huisdieren, grassen, huisstofmijt en ondervond hier hinder van. Nadat u onze woonomgeving en huis getest had, bleken er verscheidene wateraders onder ons huis te stromen. Het bleek niet mogelijk bedden en banken zo te verschuiven dat we er geen last meer van zouden ondervinden en wij besloten om een kastje te laten plaatsen waardoor de woning ontstoord zou worden. Mijn man voelde onmiddellijk dat er in zijn lichaam al een verandering optrad en hij sliep meteen veel beter door en lag geen uren meer wakker. Mijn zoon sliep ook door (wat hij daarvoor meestal niet deed) en lag ook veel meer uitgestrekt in zijn bed.

Mijn dochter en ik hadden van slaapproblemen geen last gehad, maar toch trad er bij mij een zeer onverwachte maar wel zeer gewenste verandering op. Na ruim vier jaar ben ik opeens

(nadat het kastje plm. 1½ maand daarvoor geplaatst was) zwanger. Helaas eindigde deze zwangerschap in een buitenbaarmoederlijke zwangerschap, maar er is duidelijk wat veranderd in de atmosfeer in huis. De operatie en het herstel na de operatie verliepen snel. Ik wist inmiddels van ompolen en voel mij ondanks verdriet om deze wending in de zwangerschap snel lichamelijk en geestelijk weer goed in mijn vel zitten.

Ik wil er bij vermelden dat ik altijd sterk op mensen reageer die een negatieve lading bij zich dragen. Ik pik dit op en zit zelf vervolgens met hoofdpijn of keelpijn(ik sla letterlijk helemaal dicht op mensen). Nu ik weet hoe ik kan ompolen, raak ik deze ongewenste effecten snel kwijt zonder antibiotica.

Ook toen ik onlangs schrok van een ongeluk dat mijn man overkwam en waar ik bij was, bleek ik door ompolen snel weer goed in mijn vel te zitten (en mijn man ook!)

Bedankt nogmaals voor alle hulp en adviezen.

bottom of page