top of page

Dag Jan,

 

Hierbij even een mailtje uit Hengelo 7552 HX 31.

De resultaten na het plaatsen van de corrector zijn de volgende,mijn man Wim zegt helemaal niets te voelen van een mogelijke verandering en dat zal best het geval kunnen zijn!Ik vind zelf ,dat hij wat opgewekter  is en minder gespannen in het leven staat,bovendien slaapt hij rustiger en hoeft er 's nachts bijna

 niet meer uit voor toiletbezoek.

Wat mijzelf betreft, ik krijg meer energie en heb goede hoop dat dat nog beter wordt naarmate er meer"oude rommel"wordt opgeruimd .Ik merk aan m'n lijf dat dat proces nog aan de gang is.o.a. door pijn in m''n rechterknie,een gewrichtsklacht van pakweg 38 jaar geleden.Ik merk ook veranderingen in mijn keelchakra, het is net alsof het in m'n keel meer en meer opengaat.De periode's dat ik beter in balans ben worden ook langer en ik voel me veel meer op m'n gemak in huis,er valt duidelijk een stukje spanning weg.

Deze winter volg ik een cursus chakratekenen bij Elise Donker,zij woont in Winterswijk en geeft hier in de buurt al jaren tekencursussen o.a. mandala en chakra's tekenen.

Het zonnevlechtchakra is nu aan de beurt (er wordt 4 weken aan 1 chakra gewerkt) en er zijn allerlei kleine veranderingen die ikzelf opmerk in mijn functioneren ,die hiermee samen hangen.De eerste 2 chakra's zijn afgerond en daar kwamen uit mijn tekeningen geen blokkade's naar voren.

Je hebt zeker meegekregen dat het afgelopen jaar voor mij heel moeilijk was,ik wil daar niet zoveel meer bij stilstaan want het leven gaat door en ik moet ook verder leven in het hier en nu,zoals dat zo mooi heet!!Hoe stabieler ik ben hoe beter dat gaat en hoe minder ik gekwetst word door mijn direkte omgeving!

Onze overbuurvrouw Janny heeft contact met je opgenomen,misschien zien we elkaar nog wel bij haar.

Hartelijke groeten en bedankt voor je begrip !

Jennie Dekker

bottom of page