top of page

Beste heer Kuipers,

 

Sinds een half jaar hebben wij problemen met onze dochter Mila van 3 jaar. Ze klaagde steeds over pijn in haar buikje. Normaal vond ze het heerlijk om te eten, maar nu kon / wilde ze niets eten en drinken. Omdat ze als baby last heeft gehad van voedselintolerantie, gaven wij haar (ondanks dat de intolerantie verdwenen was) uit voorzorg geitenmelk. Maar dat kon ze nu ook niet meer verdragen. Inmiddels hadden we ontdekt, dat ze ook niet meer tegen vleesproducten en kippeeieiwit kon. Dit was niet alleen zeer lastig voor haar, maar ook voor ons om toch een dagmenu samen te stellen wat goed, gezond en lekker voor haar was. Ondanks dat we deze producten vermeden, klaagde ze toch nog steeds dagelijks over pijn en was ze van een vrolijk meisje veranderd in een jengelig kind. 

Toen ik u opbelde en advies vroeg omtrent deze situatie, adviseerde u mij het ontstoringskastje 50 sec. op, 50 sec. af en vervolgens 100 sec. in haar zij te houden.     

Nog geen half uur nadat ik dat gedaan had, moest ze onmiddellijk naar het toilet. De blokkade die er had gezeten, kwam er blijkbaar behoorlijk uit. 

Daarnaast moest ik haar eten opladen, zodat het weer energie kreeg en makkelijker was te verteren. Het ging vervolgens elke dag beter en na enkele dagen was zij weer de oude vrolijke meid. Ze drinkt nu melk, eet vlees en ei zonder problemen. Wij zijn u ontzettend dankbaar voor uw hulp.

 

Familie R.

bottom of page