top of page
Kunstmatige straling

In onze moderne wereld draait alles om elektronica. Er is bijna geen vierkante centimeter meer te vinden op aarde waar geen kunstmatige elektromagnetische golven aanwezig zijn. We hebben zowat overal bereik met onze mobiele telefoons, en al is een satelliet al jaren onderweg naar een planeet, we kunnen hem nog steeds sturen. 

Al onze zenders hebben een eigen golflengte waar ze op mogen uitzenden, als dat goed gebeurd is er met de zenders en hun uitgezonden elektromagnetische golven niet veel mis. De storing komt van de ontvangers. De antenne komt als eerste in resonantie op een radiogolf. Daar stemmen we vervolgens zuiver mee af om een goed beeld of geluid te krijgen; doen we dat niet dan ontvangen we een vals signaal. En om deze valse resonanties gaat het nu juist bij onze gezondheid. Een antenne is altijd in resonantie, ook al staat het toestel niet aan. 
Als we gewoon een stuk draad ergens spannen kan dat al als antenne dienen. Dan hebben we weet ik hoeveel soorten antennes op onze daken staan. Krisstal resoneert ook zeer goed, denk aan de kristalscanners van vroeger. Weet u dat krisstal gewoon zuiver glas is? Weet u ook dat glas gewoon gesmolten kiezel is. Als we een grintpad om of bij ons huis hebben, moet het al gek zijn als er niet een paar vals liggen te resoneren. En wat te denken van alle keien in onze siertuinen? Gelukkig dat er maar enkele in resonantie zijn, en ook nog aan andere voorwaarden moeten voldoen.
 
Al deze straling kunnen we niet zien of horen, maar we kunnen het wel voelen en we reageren er maar wat duidelijk op! de ene persoon is gevoeliger dan de ander, dus niet iedereen voelt hetzelfde. Zowat alle materialen kunnen in resonantie komen op onze elektromagnetische golven als ze voldoen aan een bepaalde lengte of aan een bepaalde massa. We komen regelmatig ramen, plastic zakken, spiegels en boodschappenmandjes tegen die vals resoneren en gezondheidsproblemen veroorzaken. De kans dat er bij u in de woning, op het kantoor of in de werkplaats niets vals resoneert is zeer gering. Het is veel meer de vraag of u er gevoelig voor bent. Door deze vals uitstralende voorwerpen kunnen onze chakra’s dicht gaan en onze energie ophouden met stromen. Gevoelige personen kunnen dit ervaren door duizeligheid, moeheid, hoofdpijn enzovoort.

kunstmatige_straling.jpg
kunstmatige_straling2.jpg
bottom of page