top of page

Geachte heer Kuipers,

 

Via deze weg wil ik u bedanken voor het plaatsen van de corrector in ons huis en voor het ompolen van mijn energie.

Ik kan niet anders zeggen dan dat de verandering in mij rigoureus is. Ik wist niet dat het mij aan zoveel energie ontbrak.

Ik had voordien last van allerlei klachten:  s' avonds na het werk doodmoe en vele malen per dag hartkloppingen. Ik had voor mijzelf al geaccepteerd dat dit te maken had met stress, drukte en het drinken van cola, koffie en een glaasje wijn. Ik zat voor mijn gevoel erg dicht tegen een burn out.

Via een collega ben ik aan uw telefoonnummer gekomen en hoewel ik zeer nuchter ben en me normaal gesproken niet zo snel zou bezighouden met waterstralen, aardstralen en andere storingen, heb ik toch gebeld onder het motto, baat het niet dan schaad het niet.

Ik heb mezelf voorgehouden je bent nooit meer dan je geld kwijt en wat je aan geld verliest dat win je over het algemeen aan verstand dus kwaad kon het in ieder geval niet.

Wat ben ik blij dat ik gebeld heb. Direct dezelfde avond kon ik het verschil al merken. Ook de volgende dag stond ik uitgerust op vol met energie. Het verschil was zo opvallend dat ik niet meer kan zeggen dan dat ik zeker 200% beter te pas ben.

Normaal gesproken kreeg ik, als ik op de fiets naar het werk ging zeker 4 tot 5 keer onderweg last van hartkloppingen. Wat verbaasd mij nu : ik heb geen hartkloppingen meer, en ik voel mij na 1 1/2 week nog steeds prima!!!!

Op mijn werk heb ik ook uitgebreid verslag gedaan over mijn ervaringen. Uiteraard werd hier enigszins lacherig op gereageerd door de meute, want dit was wel het laatste wat iedereen van mij zou verwachten. Dat nu mijn reputatie zou kunnen veranderen van  " nuchtere Truus " in " Hemelfietser " doet mij echter niets, ik ben 200 % opgeknapt en dat is mij veel meer waard.

 

E.

bottom of page