top of page

 3 Okt. 2008

De vele voordelen van het pos/neg plaatje.

 

Inmiddels heb ik het pos/neg plaatje alweer 2 jr. in mijn bezit.

Dit plaatje is echt goud waard!

Een paar weken geleden kreeg ik ineens hevige rugklachten, slapen ging niet omdat ik niet kon liggen, zittenen lopen dito. Ben naar een therapeut gegaan, maar de pijn werd alleen erger, zelfs in mijn buik. Alle spieren waren verkrampt, de huisarts constateerde spit, de therapie moest ik stoppen. De pijn werd zo erg dat ik in het ziekenhuis terecht kwam, ze konden niets vinden (inwendig). Weer therapie maar toen met naalden in de geblokkeerde meridianen, ook dat hielp amper. 2 weken verder en nog het zelfde.

Ik belde Hr. Kuipers, hij zei dat ik 36 blokkades had, vermoedelijk opgelopen toen mijn buurvrouw van de trap was gevallen en is overleden, een soort trauma opgelopen dus. Ik moest het pos/neg plaatje in de zij houden (links) 50 sec op, 50 sec af, 100 sec op. Na een paar uur kon ik bijna alles weer, na 2 dagen alles.  Na 14 nachten in een stoel gezeten kon ik de dag dat ik de Hr. Kuipers gebeld had  ‘s nachts weer slapen en alle kanten weer op draaien.

Waarom de huisarts spit constateerde is niet zo gek. Ik had namelijk ook een zware deur getild, de dag na het overlijden van mijn buurvrouw. De spieren zijn door het gebeuren van mijn buurvrouw in kramp toestand geraakt, wat ik daarna ook getild had, bijv. boodschappentas,was het ook gebeurd. Een gezond mens kan normaal gesproken veel en zwaar tillen, maar niet in kramptoestand. Het plaatje huur je wel, € 95,- p/jaar, maar als je bekijkt wat het mij gekost heeft aan medicijnen en therapie dan ben ik duurder uitgeweest.

Dus het pos/neg plaatje is het dubbel en dwars waard. Geen therapie, geen medicijnen, geen dagen wachten tot er iets verbetering optreed, nee, binnen een paar uur merkje al het verschil, ik kan het iedereen aanraden.

 

Mevr. M. uit Delden.  

bottom of page